Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.
Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

  Уморени ли сте? Повечето хора биха отговори...

Виж още
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Лятото е в разгара си и отново на дневен ред е въп...

Виж още
КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

  Колко природа всъщност се крие вътре, когат...

Виж още
Нови продукти на Aries

Нови продукти на Aries

Комари Стоп – масло против комари 100% натур...

Виж още

За нас

Казвам се Елина Димова. По професия съм лекар по  дентална медицина. Обичам и упражнявам професията си с много любов  повече от 20 години.

Природосъобразният и здравословен начин на живот са мое убеждение, вяра и стил.
Създадох Био магазин “Хармония”, за да задоволя потребностите на моите съграждани и на гостите на град Добрич поели по този път и едновременно с това да провокирам вниманието и интереса на хората, които все още не са осъзнали необходимостта от здравословния и природосъобразен начин на живот. Желанието ми е повече хора да тръгнат по този път.

Създадох Био магазин “Хармония” като място със собствена визия, атмосфера и дух, където здравословното и духовното са взаимно свързани, с мисълта и желанието хората влизайки в него да излизат заредени с позитивизъм и радост от живота.

Стремежът ми е да дам възможност на моите съграждани да обогатят знанията си за здравословния начин на живот, да се докоснат до личности достигнали дълбочина в духовното, да се възродят знанията на нашите предци, да си спомним за българските корени и обичаи.

За краткото време от отриването на Био магазин “Хармония” се проведоха поредица от семинари. Благодаря на всички светли личности, които се отзоваха с готовност на моята покана да гостуват в град Добрич – Д-р Светла Николова д.х.н.(био козметика),  Валентина Славова (арома-терапевт), Валентин Илиев (Оренда – училище), Розмари Де Мео (български традиции и обичаи), Еленко Ангелов – психолог “Рецепти за лично щастие”. Благодаря на всички приятели, които проявиха интерес и бяха съпричастни към проведените събития! Предвиждам още много интересни срещи.

На всички настоящи и бъдещи клиенти на Био магазин “Хармония” БЛАГОДАРЯ и им желая много здраве и любов!

Интервю с Д-р Елина Димова –  собственик на Био Магазин “Хармония”

автор и водещ Таня Топалова, излъчено по “Дарик Радио” Добрич

автор и водещ Дана Михайлова, излъчено по радио “Добруджа” 


Изработен от Тео Медиа