Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.
Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

  Уморени ли сте? Повечето хора биха отговори...

Виж още
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Лятото е в разгара си и отново на дневен ред е въп...

Виж още
КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

  Колко природа всъщност се крие вътре, когат...

Виж още
Нови продукти на Aries

Нови продукти на Aries

Комари Стоп – масло против комари 100% натур...

Виж още

Био избелващ препарат с активен кислород

 

Почистващите препарати на АлмаВин са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. АлмаВин не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.
Състав: ≥15% <30% Bleichmittel auf Sauerstoffbasis, <5% nichtionische Tenside (pflanzliche Zuckertenside).
Други съставки: Soda, Natron, Natriumsulfat, TAED (Bleichmittelaktivator), Natriumcitrat.
96% от съставките са с натурален произход
Състав: : ≥15% <30% кислороден избелител, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи)
Други съставки: сода, сода бикарбонат, натриев сулфат, TAED (натурална белина), натриев цитрат
96% от съставките са с натурален произход

Предимства:

Действа от 30°С.

Опаковка:

400 гр – 100 пранета.

Начин на употреба:

В перална машина:

Като избелващо средство:  Избелващият препарат с активен кислород на АВ е идеалното средство за искрящи от белота дрехи, както и за подсилване на цветовете за цветни дрехи. В отделението за перилен препарат на машината се добавя 1 с.л. (25 гр) от избелващия препарат. Възползвайте се от перфектната белота, която придава препаратът на белите завеси: просто сложете 6 с.л. (150 гр) от препарата в отделението за перилен препарат и сивият оттенък изчезва веднага! Вашите завеси ще грейнат отново в безупречна белота!

Като средство за премахване на петна: Избелващият препарат с активен кислород на АВ отстранява без проблеми петна от плодове, зеленчуци, чай, кафе, червено вино, кетчуп, кола, мастило, пръст, трева и др. Сложете 1 с.л. (25 гр) в отделението за основен перилен препарат. Спазвайте инструкциите за пране, изр.писани върху етикетите от производителите на дрехи.

В миална машина:

Избелващият препарат с активен кислород на АВ отстранява упорити петна от чай, кафе, вино и др. от порцеланови и глинени съдове. Просто сложете 1 ч.л. (15 гр) от избелващото средство към препарата или таблетките в отделението за дозиране на миалната машина.

Използване в домакинството и домашните машини:

Избелващият препарат с активен кислород на АВ чисти също така канализация, мивки, санитарни съоръжения и др. по екологичен начин. Отпушва канали и премахва лоши миризми. В канала се поставя 1 с.л. (25 гр) от препарата, добавя се 1 ч.ч. гореща вода и се оставя да подейства. Редовното поддържане на каналите по този начин ще предотврати запушването им.

Избелващият препарат с активен кислород на АВ може да се използва и като дезинфектант и премахващо миризмите средство от вашите перална и миална машини. Просто сложете 4 с.л. (100 гр) от препарата в основното отделение на машината и пуснете празен цикъл на най-висока температура.

Източник: Армина

Изработен от Тео Медиа