Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.
Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

  Уморени ли сте? Повечето хора биха отговори...

Виж още
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Лятото е в разгара си и отново на дневен ред е въп...

Виж още
КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

  Колко природа всъщност се крие вътре, когат...

Виж още
Нови продукти на Aries

Нови продукти на Aries

Комари Стоп – масло против комари 100% натур...

Виж още

Чайове LONGVITY – вкусни, полезни и 100% натурални напитки на основата на стевия

„Лонгвити” – това е вкусна, полезна и 100% натурална напитка за тези, които:

–         ценят своето здраве и здравето на близките си;

–         искат да запазят активността, младостта и красотата;

–         водят активен начин на живот;

–         обичат натуралните и полезни продукти.

Абсолютно безвредна, напитката притежава приятен вкус и ще се хареса както от възрастните, така и от децата. Благодарение на билките, влизащи в съставай, „Лонгвити” има широк спектър лечебно-профилактични свойства.

Редовната употреба на „Лонгвити”М

–         нормализира работата на всички системи на организма;

–         укрепва имунитета;

–         възстановява обмяната на веществата;

–         подобрява храносмилането;

–         нормализира съдържанието на захар в кръвта;

–         понижава нивото на лошия холестерол;

–         стабилизира кръвното налягане;

–         укрепва кръвоносните съдове;

–         забавя процесите на стареене.

„Лонгвити” е ашият път към дълголетие!

 

Това се дължи най-вече на факта, че основата на напитката „Лонгвити”, е стевията.

Стевията е уникално и рядко растение, срещащо се в естествен вид в Парагвай, Южна Америка. Тя е много полезна на здравето на човека и има широко лечебно въздействие. Стевията е изключително богата на антиоксиданти, минерални вещества и витамини, а листата й имат сладък вкус. Много страни на изток и на запад редовно използват това уникално растение. Страните от Южна Америка, а също и Китай, тайланд, Корея, Малайзия, Индонезия, Израел, Япония и САЩ са държави, в които хората не могат да си представят живота без стевия. Тази популярност на стевията в света се обяснява с това, че тя притежава уникални лечебни свойства.

Стевията получава златен медал като едно от най-ценните растения, които способстват за повишаване нивото на биоенергийните възможности на човека и му позволяват да води активен начин на живот до дълбоки старини. Това, че стевията е природен лек, е доказано посредством практическото й използване за лечение на много заболявания. Никакво съмнение не буди фактът, че тя удължава живото на човека, подобрява общото състояние на организма и външния вид.

 

DSC01580

 

 

ЧАЙ  LONGVITY „Prime

Събирайки в себе си уникалните лечебни свойства на редките растения, „Лонгвити Прайм” е прекрасно укрепва именната система, нормализира обмяната на веществата и помага за цялостното оздравяване на организма. Благодарение на стевията напитката притежава естествена сладост – дар от природата. При това „Лонгвити Прайм”, както и другите напитки на серията „Лонгвити”, не съдържа калории и не повишава нивото на захар в кръвта!

Освен стевията в състава на напитката влизат южноафриканското растение хънибуш и кора от южно американско дърво лапачо. Тези редки растения обогатяват напитката със своите лечебни свойства, придават й мек вкус на ванилия и аромат на натурален мед. Всичко това прави „Лонгвити Прайм” богат на ценни биологически активни вещества и с изключително приятен вкус. „Лонгвити Прайм” – формулата на вкуса и ползата!

 

 

 

DSC01583

 

 

ЧАЙ  LONGVITY „Gold

„Лонгвити Голд” има в състава си редки растения, лечебните свойства, на които са изпитани и доказани през вековете. Тази напитка е особено полезна за тези, които са подложени на стрес или имат нарушения в дейността на нервната система. „Лонгвити Голд” може да бъде особено полезен на мъжете, тъй като в състава на напитката влиза кора от южноамериканското дърво катуаба, която повишава либидото, увеличава отентността и е отлично тонизира;о средство при полова дисфункция.

Вкусът на „Лонгвити Голд” се отличава със своята екзотичност – едновременно жна Америка сега са достъпни и за Вас, благодарение на „Лонгвити Голд”!

 

 

 

 

DSC01585

 

 

ЧАЙ  LONGVITY „Black

„Лонгвити Блек” за тези, които се стремят към успех  и искат да са активни и енергични. Напитката прекрасно утолява жаждата и придава бодрост. В състава й присъства роъбос, много полезна билка от Южна Африка. Ройбос има тонизиращ ефект без да съдържа кофеин! Това прави „Лонгвити Блек” полезен даже за хора със сърдечни проблеми. Богатата на витамини и микроелементи, тази напитка може да послужи за профилактика на сърдечните болести и поддържане тонуса на целия организъм.

Затова „Лонгвити Блек” може да се приеме за здравословен заместител на кафето. Билките, влизащи в състава на напитката, й придават неповторимо сладък вкус, наподобяващ този на кафето и шоколада.

Ако иската да бъдете активни и енергични, да се грижите за здравето си и да се наслаждавате на уникален вкус, тогава напитката „Лонгвити Блек” е точно за Вас!

Изработен от Тео Медиа