Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.

Хималайска сол и продукти

ЖИЗНЕНОСТТА Е В ПРЯКА ЗАВИСИМОСТ ОТ СОЛТА

Нашето тяло функционира на базата на електричество. Всяко движение в човешкото тяло се извършва благодарение на електрически импулси. Всяка мисъл също представлява електрически импулс. Посредством нервната система, те достигат всички части на тялото, пренасяйки информация. Тези импулси протичат благодарение на йоните на калия и натрия. Ако количеството им намалее, тялото губи електропроводимостта си и съответно жизнеността си.

Солта е сила на равновесие, онази сила, която сгъстява материята, и я пази от разлагане… Когато имате сол в себе си, ще бъдете здрави хора със здраво сърце и тяло

Петър Дънов
 
 
Възглавничка от Хималайска сол малка 23х14, 500 гр.Възглавничка от Хималайска сол малка 23х14, 500 гр.

Възглавничка от хималайска сол малка 23х14,  500 гр.

Състав: Памучната възглавничка е с пълнеж от 100% ситна натурална сол от района на Хималайте, Пакистан. Тя се определя като най-висококачествената естествена сол в света и е на около 500 милиона години. Не се преработва и не съдържа добавки. Солта има свойството при загряване да задържа топлината и съответно да я отдава продължително време. Пълнежът е от ситна сол, за да се разпределя по-добре по извивките на тялото.
 Приложения:
Затопляща възглавничка: при болки в гърба и бъбреците, напрежение в мускулите, както и болки в ставите, свързани с възрастта.
Начин на затопляне: във фурна на 60° C или върху радиатор (или друг вид нагревател до 60° C), до достигане на температурата, поносима и приятна за вас. Поставете затоплената възглавничка върху желанота от вас място по тялото.
Охлаждаща възглавничка: при отоци, синини, навяхвания, натъртвания, както и ухапвания от насекоми.
Начин на изстудяване: Поставете възглавничката в найлонов плик, затворете плътно, за да не поемавлага, и я оставете във фризер за около 15-20 минути. Поставете изстудената възглавничка върху желаното място по тялото и я оставете да действа. при необходимост може да увиете възглавничката в хавлиена кърпа.
 
Изработен от Тео Медиа