Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.
Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

  Уморени ли сте? Повечето хора биха отговори...

Виж още
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Лятото е в разгара си и отново на дневен ред е въп...

Виж още
КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

  Колко природа всъщност се крие вътре, когат...

Виж още
Нови продукти на Aries

Нови продукти на Aries

Комари Стоп – масло против комари 100% натур...

Виж още

ЮБИЛЕЙНА ИГРА: 35 години LOGONA

ЮБИЛЕЙНА ИГРА: 35 години LOGONA

на 01 Юли 2013, Понеделник.

Супер играта „35 години LOGONA“ започва
на 1 юли, а краят е  чак на 31 декември 2013

Как да участвате?

I.    Напишете ни кратък разказ (може и 1 изречение) с опита ви с био козметиката на LOGONA. Какво се промени след като започнахте да използвате марката и кои са Вашите любими продукти. Решиха ли се проблемите с кожата Ви (ако имате такива)? Защо се насочихте към нашата козметика и как избрахте продуктите, които използвате? Споделете Ваши експерименти и открития с козметиката на LOGONA. Например кремът за лице с витамини Морков отлично хидратира кожата на ходилата или добавените резани био краставица към почистващата маска за лице с Мента подсилват ефекта на маската.
II.    Снимайте и ни изпратете снимка на продуктите LOGONA, които имате вкъщи (а защо не и Ваша снимка заедно с продуктите). Не се притенявайте, ако не сте професионален фотограф! Приемаме снимки и на продукти „по пижама”  Достатъчно е ясно да се вижда кои са продуктите на снимката.
III.    Изпратете ни Вашите снимки  (1 или повече) и Вашия разказ на имейл petya.dimitrova@armina-bg.com , а ние ще ги публикуваме на фейсбук страницата на LOGONA и SANTE (www.facebook.com/pages/Logona-Sante-AlmaWin )!
IV.    Стискайте си палци да се наредите на стълбичката с печеливши участници 

Вашите ползи? 

Играта ще ви донесе шансове да получите юбилейните награди послучай 35 години от създаването на марката LOGONA! Защото раздаваме много награди!
Всеки месец до края на 2013 година на случаен принцип ще бъдат теглени 5-ма от всички участници в рамките на месеца, които ще спечелят кошница с подаръци крем за ръце Био Алое и Върбинка, лосион за тяло Био Алое и Върбинка, Био шампоан LOGONA 75 мл и Био дневен крем LOGONA 7.5 мл! А всички участвали ще могат да се възползват от -10% отстъпка при пазаруване в онлайн магазин NemusVita (www.nemusvita.com). Голямата изненада идва в края на годината, когато един от всички участници на случаен принцип ще спечели уикенд за двама в Trinity Retreat house (http://www.trinityretreathouse.com/ )

Колко пъти може да участвате?

Един човек може да участва веднъж в рамките на месеца и 6 пъти в рамките на играта. Включете се със снимка на един или повече продукти, веднъж или шест пъти. Нали знаете известната максима на Мечо Пух – колкото повече – толкова повече! При нас тя важи с пълна сила, защото колкото повече пъти се включите в играта, толкова по-голям е шансът Ви да спечелите награда от нас. А също се увеличава и шансът за спечелването на Голямата юбилейна награда.

Обявяване на наградите

Наградените ще обявяваме до 5-то число на следващия месец в страницата ни във Фейсбук и в сайта на фирма Армина. Всички наградени трябва да се свържат с нас на адрес: petya.dimitrova@armina-bg.com или телефон 0879 349 092 до 5 дни след обявяване на печелившите, за да разберат как ще получат наградата си.

Голямата награда ще изтеглим в началото на 2014 година и ще зарадваме един от всички участвали в играта в периода юли-декември 2013 год.

Тук може да видите повече за самата игра:  http://www.armina-bg.com/blog/item/yubilejna-igra-35-godini-logona.html

Изработен от Тео Медиа