Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.
Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

  Уморени ли сте? Повечето хора биха отговори...

Виж още
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Лятото е в разгара си и отново на дневен ред е въп...

Виж още
КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

  Колко природа всъщност се крие вътре, когат...

Виж още
Нови продукти на Aries

Нови продукти на Aries

Комари Стоп – масло против комари 100% натур...

Виж още

Семинар с парапсихолога Валентин Ковачганев 05.06.2014 г.

 

 „Другото училище“ за истината

Всички искат да чуят истината, абсолютната истина, която да ги спаси от колебанията им. От кога се чудя как да обясня,че истината е индивидуална и ,че всеки сам трябва да я открие. Вярно е, че всички се движим към едно и също състояние, но пътя, по който трябва да минем е различен и строго индивидуален. Всички искат да видят, за да повярват. Но точно това, което търсят да видят е това, което те самите трябва да направят. Затова света е пълен с недоволни и невидели,а всъщност това са хората не направили това, за което са тука.

За да ви обясня какво правим ние от „Другото училище“ ще направя една аналогия. Представете си, че всички трябва да се съберем в една точка на Вселената и всеки, за да я намери, пътя, по който трябва да мине трябва да чете табелите. Всеки е тръгнал от своето сегашно местоположение и всеки ще премине през различни градове и държави по време на пътуването си. Ние от другото училище не можем да ви дадем пътя, по който да минете, а да ви научим как сами да го намирате и да четете табелите,че без знаците в живота сме загубени. Да се научите да спазвате вселенските закони, защото без тях по пътищата ще настъпи суматоха и катастрофа след катастрофа. Много време се чака, за да се преродиш в живота и трябва да го пазим, както своя, така и на другите близки и далечни нам люде.

Освен, че има истина за всеки, има и обществени истини. Това е историята на рода и родовата карма, историята на България и мисията на българите, историята на света и връзката ни с Космоса. Всичко това е заложено в програмата на „Другото училище“. Историята винаги се пише от победителя и оцелелия. Победителят винаги наглася събитията така, че той да обере славата и другия да е виновния за падналите жертви. Оцелелия винаги намира извинения защо не е помогнал на другаря си и изкарва пак него виновен. Затова и историята е непълна и неточна и затова и обществата и народите са объркани и страдащи. Ние българите винаги сме се славели с много ясновидци и таланти и сега е време да развием тези заложби в цялата нация и да преминем за пореден път през огъня. Да оцелеем.

Скъпи приятели,  на 05. Юни 2014 г. / четвъртък/ от 19 часа Валентин Ковачганев ще изнесе лекция на тема:

„ Подсъзнание-смисъл и необходимост от работата на подсъзнателни нива. Приноса и ролята на  България и българите за повишаване на духовността на Земята и пътя, който ни предстои да извървим като българи ,за да се превърнем в щастливи личности.”

Място на провеждане- Холистичен център „Майтрея” срещу Био магазин „Хармония”.

Такса за участие 20 лв.

Възможност за индивидуални срещи с парапсихолога Валентин Ковачганев ще има преди провеждането на лекцията. За предварителни записвания – Био магазин „Хармония” гр.Добрич, ул. „ Независимост” № 26

www.bio-harmonia.com

Заповядайте!

 

Моменти от срещата.Моменти от срещата.

 

Моменти от срещата.Моменти от срещата.
Изработен от Тео Медиа