Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.
Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

  Уморени ли сте? Повечето хора биха отговори...

Виж още
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Лятото е в разгара си и отново на дневен ред е въп...

Виж още
КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

  Колко природа всъщност се крие вътре, когат...

Виж още
Нови продукти на Aries

Нови продукти на Aries

Комари Стоп – масло против комари 100% натур...

Виж още

Презентация на продуктите на ГАНОДЕРМА-РЕЙШИ в Био магазин “Хармония” .Вход свободен.

Презентацията ще се състои на 19.09.2013г.

след 16.00 ч. в Био магазин “Хармония”

ГАНОДЕРМА (ЛИНГЖИ,РЕЙШИ)

Една чудесна Билка

От хиляди години Ганодерма е считана от китайците за билково лекарство с високо качество. Така нареченото “Едно, Първото, А Лекарство” е най-доброто лекарство, което няма никакви странични ефекти, дори след продължителна употреба. То може да подобри човешкото състояние, да повиши самолечителната способност на тялото и да го подържа, за да има дълъг живот.
Успешно отглеждане

Дива Ганодерма е много рядка и е трудно да се събира. Дори ако някой успее по случайност да открие, ефектите от нея винаги се погубват поради стареенe. Става твърда като кожа. Също така могат да бъдат токсични. Тъй като са събрани случайно, контрол на качеството е невъзможен.
През 1970, лаборанта от Университета за научни изследвания на храни в Киото, г-н Yukio Naci / Юкио Начи използва “Метод на разделяне на спори и отглеждане”, като успешно култивира Ганодерма. Този метод е въведен в Рупублика Китай през 1975. Тъй като климата и почвените условия са идеални, тази техника е широко възприета.

Магическите ефекти на Ганодерма:

Ганодерма винаги е била обвита с тайнствена завеса повече от хиляда години. Хората знаят единствено ‘‘Ганодерма може да те подържа млад и да ти даде дълъг живот, ако се приема продължително”, но никой никога не е изследвал научно защо тя е толкова ефективна.
При внимателно изследване, направено заедно от китайски и чуждестранни учени в последните години и съвместен анализ и клинични опити, извършени в болници, колежи и фармацевтични производители, накрая е била открита нейната обширна ефективност. Това е едно цялостно очистващо средство, детоксикант, диуретик, защитник на черния дроб, регулатор на червата, кардиотоничен/подобряващ сърдечния ритъм, нормализатор на кръвното налягане, охладител, с отхрачващо действие, транквилант/ успокояващо и анти туморно лекарство.

Важни компоненти на Ганодерма:
Органичен Германий (Ge): Може да повиши абсорбирането на кислорода от кръвта до 1.5 пъти: може да засили метаболизма: предпазва дегенерацията на тъканите. В съответствие с изследванията на д-р.Kazuhiko Asai/Казухико Асаи, Ганодерма съдържа 800 – 2000 p.p.m. германий. Това е 4-6 пъти повече от женшена.
Полизахариди: Те могат да подобрят имунната система на тялото, унищожават вирусите. Японските фармацевтични компании са го усъвършенствали до медицинско качество и това е било одобрено от Koseisho Health Department /Здравното министерство в Япония за подсигуряване/застраховане в медицината.
Има горчив вкус. Под постоянно изучаване е от японските медицински и фармацевтични среди. Ефикасността е резултат на взаимовръзката на германия с полизахаридите. Някои растения могат да съдържат единия или другия, но Ганодерма е много по-ефикасна. Комбинацията от компонентите е различна при други растения и всички компоненти трябва да се запазят, за да се осигури ефективност.

Медицински принципи на Ганодерма:

Според клинични изследвания на Д-р.Shigeru Yuji’/Шигеру Юджи, причините Ганодерма да е толкова ефективна е защото притежава основни функции.
Понижава холестерола в кръвта и количеството свободни мазнини.
Намалява нивото на кръвната захар, за да възстанови функциите на панкреаса.
Понижава кръвните липиди и стабилизира червените кръвни клетки.
Тъй като Ганодерма съдържа Аденоцин, тя може да понижи ангулацията/закръглеността на тромбоцитите и лизиса/разрушаването на тромби, и да предпази от тромбо генезис.
Подобрява функциите на кората на надбъбречните жлези, за да подържа ендокринен баланс.
Повишава естествената способност на тялото за самолечение, позволява му да създаде силна имунна система.
Предпазва от дегенерация на тъканните клетки.
Предпазва от сенилност, подържайки организма в младежки вид.
Понижава страничните ефести от антихипертерзивни медикаменти.
Предпазва органите от дегенерация.
Предпазва от алергия, причинена от антигени, защото задържа хистамина, който освобождава мастоцитите.
Предпазва и третира рака и задържа раковите метастази.
Нормализира, за да предпази клетките от дегенерация.
Предпазва от внезапна смърт пациенти с рак, причинен от емболия.
Задържа тромбо генезиса и разрушава тромби на стената на околните тъкани и премахва блокадата от раковото лечение, повишавайки по този начин ефективността на лекарствените средства.
Облекчава болката причинена от рака.

Наистина ли е вярно, че Ганодерма е спасител от модерните болести и тя е “Универсално Лекарство”за всички болести?

Според Yukio Naci / Юкио Начи от Университета за научни изследвания по храни в Киото:

„Наистина ли Ганодерма е универсално лекарство?” Нека не говорим за болести, които са преобладавали в миналото, но за съвременните болести. За да намерим отговора, ние сме изследвали нейните функции отново и отново,
в продължение на тринадесет години. Получени са задоволяващи резултати.

Първата тема е дали Ганодерма може да бъде ефективна за всички видове болести. Нашият отговор е ‘Да’, защото тя може да подържа здравето на съвремения човек. За нездравия човек, Ганодерма може да повлияе върху най-немощните части на тялото му. За пациента, тя може да изкорени източника на слабостта и да позволи възстановяването му.

Ганодерма може да промени едно дисбалансирано тяло в здраво. Няма разлика между човешките раси, между древните и съвременните хора. Ганодерма въздейства върху всички. Хора от целия свят ще постигнат едни и същи резултати.

Ако организма на пациента си подхожда с Ганодерма, то е като лекарството за него да достигне най-високите резултати.

Изработен от Тео Медиа