Био магазин "Хармония" гр. Добрич предлага на вашето внимание богат асортимент от био продукти.
Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

Flоradix Билкова кръв – Билково – плодов еликсир с желязо.

  Уморени ли сте? Повечето хора биха отговори...

Виж още
БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

БИО СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Лятото е в разгара си и отново на дневен ред е въп...

Виж още
КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

КОЯ КОЗМЕТИКА Е БИО?

  Колко природа всъщност се крие вътре, когат...

Виж още
Нови продукти на Aries

Нови продукти на Aries

Комари Стоп – масло против комари 100% натур...

Виж още

Семинар ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО. ОСВОБОДИ СЕ!

Приятели, този път сме в един от любимите ни градове – гр. Добрич. На 31.03.13г. в Холистичен център – Добрич, на ул. Хан Кардам N 9, ще представим за първи път нашия обновен семинар. Очакваме ви, за да надградим научнеото, да обменим опитност и да се забавляваме заедно с практически упражнения и уъркшопи. Отново ще имаме възможност да обсъдим заедно всички въпроси, които си задаваме ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО. На драго сърце ще ви помогнем със споделени опитности и с познанията, които сме събрали в нашия опит.

Заедно с Елена Терзиева ще направим първите стъпки по Пътя, свързани с грижата за физическото тяло на човека, а именно здравословния живот и хранене. Ще научите:

– Лечебната сила на Водата
– Първи стъпки в здравословното хранене
– Пълна концепция за здравето. Връзката Емоция-Здраве.
– Изчистване на организма
– Как да ускорим метаболизма си
– Кулинарно ателие. Приготвяне на енергийни храни.

– Анализ на тялото по сегменти: количество мазнини, вода, мускулна маса, костна маса, метаболитна възраст и др.

– Кулинарно ателие. Приготвяне на енергийни храни.

Тодор Христов ще ни въведе в невидимия свят и ще ни запознае с електромагнитното поле на човека и всичко свързано с него:

– Електромагнитно поле (Аура). Как да повишим вибрациите си
– Какво влияе негативно върху чакрите и как да ги балансираме
– Силата на Ума и менталните нагласи
– Защита от негативни влияния
– Медитацията – здравословни ползи
– Практически упражнения

И ОЩЕ:

• БЕЗПЛАТНА структурирана вода със зеолит
• Томбола за БЕЗПЛАТНО заснемане на Аурата

• Томбола за БЕЗПЛАТНО замерване с аналитична везна ТАНИТА
• ДЕГУСТАЦИЯ на прясна енергийна храна
• БОНУС лекция за структуриране на водата

ПРОГРАМА:

Лекция: Силата на храната, водата и слънцето

Лектор: Елена Терзиева

1. Енергията на храната

Основни принципи на здравословното хранене – Какво означава „здравословно хранене“ според най-последните принципи на холистичната медицина. Как да разберем дали една храна е полезна или вредна за нас?
Какви храни да използваме и как да ги избираме – Как да изберем качествените храни на пазара. Био, еко и здравословни храни и техните сертификати.  Кои храни трявба да се избягват?

Правилно комбиниране на храните – Предимства и недостатъци на разделното хранене. Как да изготвяме дневното си меню, за да можем да усвоим храната по-най-добрия начин, без да трупаме излишни килограми.

Супер храни .Лечебната сила на храната – Кои са най-разпространените в България суперхрани и как да ги разпознаем?
Как да готвим здравословно?  – Примерни здравословни рецепти, лесни вкусни и бързи.

 

2. Водата и нейните лечебни свойства

Тайните на водата – как и какво „помни“ водата? На какво се дължат нейните лечебни свойства?

Изследвания, примери и доказателства за свойствата на водата – Масару Емото и неговите снимки; вникване в структурата на водата.

Каква вода да ползваме? – Кои са опасностите, които може да крие некачествената вода?  Средства за пречистване и структуриране на водата.

Методи за детоксикация на организма – Какво е детоксикацията и как допринася за здравето на човека? Лесни и достъпни методи за детоксикация в ежедневието. Детоксикация под наблюдението на специалист.

 

3. Енергията на слънцето и как да я използваме

Неразкритите тайни на слънцето – Слънцето като символ и източник на положителна енергия на Земята

Как лекува слънцето? – Какво представляват фотоните и каква е тяхната роля в човешкия организъм?

Зареждане със слънчева енергия – Най-безопасните и лечебни методи за зареждане с положителна енергия. Енергийни места в България. Интересни факти, случки и доказателства за лечебната сила на положителната енергия и слънцето.

Кулинарен уъркшоп – приготвяне на място на вкусни, лесни и бързи ястия без термична преработка. Дегустация на приготвените храни.

 

Лекция: За Аурата и енергийното здраве на човека

Лектор: Тодор Христов

1. Теория:

– Запознаване с електромагнитното поле.

– Запознаване с енергиийните центрове (чакри) в човешкото тяло.

– Влияние на чакровата система върху емоционалното и физическо здраве.

– Как мислите, чувствата и емоциите влияят  директно върху електромагнитното ни поле.

– Какво представлява “енергийния вампир”  и как може да се предпазим от неговото въздействие

– Творческата сила на Ума, и как може да я впрегнем да работи за нас.

– Цветова психология и видове цветни личности.

– Митът за индиго децата.

– Какво представлява медитацията. Видове медитация и реални ползи при практикуването от медицинска и езотерична гледна точка.

– Отговаряне на въпроси.

2. Практика:

– Заснемане на електромагнитното поле с последен клас Аура Камера на доброволци от публиката и диагностициране на данните от изследването пред публиката. Обяснение на основните показания. Отговаряне на въпроси.

Опция:  Основи на медитацията, съчетани с практическа част и енергийни упражнения.

~~~~~

ДАТА: 30.03.2013г., 14:00ч.

МЯСТО: гр. Добрич, Холистичен център – Добрич

ЦЕНА: 30 лв.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 9201 660 Елена Терзиева

Био магазин “Хармония” гр.Добрич

Холистичен център гр.Добрич

ВАЖНО: При желание за индивидуално заснемане на АУРАТА с последен клас Аура камера, е необходимо да си запишете час предварително на телефон: 0889 901 660.

~~~~~
ЛЕКТОРИ:

Елена Терзиева

Елена Терзиева е един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. Компанията има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си, чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. Компанията реализира това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет с над 3000 продукта, медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности.

Елена Терзиева е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да се грижи за тяхното здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните и Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда редица лекции и беседи, в които споделя придобитите от нея знания, наученото от лекарите-специалисти в медицинския център и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия,  които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета. Съвсем скоро предствои да бъде издадена и книгата й с работно заглавие “ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО”.

„Болестта в човека възниква първо на психо-емоционално ниво, затова ние трябва да полагаме комплексна грижа за здравето си. Съчетаването на здравословно хранене, физическа активност, позитивно мислене, медитация и релаксация помага на човек да осъзнае скритата сила, която притежава, а това допринася не само да се чувства по здрав и щастлив, но и да постигне личностно усъвършенстване и успехи в живота.“

Тодор Христов

Тодор Христов е специалист по измерване и диагностика на човешкото електромагнитно поле. Притежава един от рядко срещаните в България уреди, който има възможността да обследва аурата на човек за нарушения, както и чакровата система за блокажи и дисбаланс, което може да ни послужи като една прекрасна превантивна мярка, свързана със здравословното ни състояние. От много години се интересува от здравословен начин на живот и се стреми да се развивам в духовен аспект. Знанията, които е придобил в търсенето си, е превърнал в Познание, чрез своята лична опитност и прави всичко възможно да помагам на хората, които се затрудняват в избора си на посока, като се старае да не се намесва  директно в техния Път, а да бъде катализатор на техните процеси. Според  Тодор Христов така необходимата Промяна е много близо и прави всичко по силите си за нейното осъществяване.

Тодор Христов участва активно в специализирани семинари, както и провеждам свои, в цялата страна, засягащи многобройни и наболели въпроси, като се стреми винаги да извежда най-доброто решение, за всеки един участник.

Провежда турове-семинари, на силно енергийни места из България. Целта на тези събития, които организира заедно с негови партньори, е да събират хора с еднакви интереси и да създават дълготрайни приятелства, да информират хората за ценната история и дълбоката древност, които притежава страната ни.

В момента Тодор Христов работи усилено за изграждането на центрове-училища, където ще бъдат въведени нови, алтернативни методики за обучение от изключително добри  специалисти, които ще бъдат насочени към деца и възрастни, като на тези центрове-училища е да помогнат на възможно повече хора да намерят своя Път.

~~~~~~

ДАТА: 30.03.2013г., 14:00ч.

МЯСТО: гр. Добрич, Холистичен център – Добрич

ЦЕНА: 30 лв.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0889 9201 660 Елена Терзиева

Био магазин “Хармония” гр.Добрич

Холистичен център гр.Добрич

ВАЖНО: При желание за индивидуално заснемане на АУРАТА с последен клас Аура камера, е необходимо да си запишете час предварително на телефон: 0889 901 660.

Изработен от Тео Медиа